News

ISC 17 - En guldskimrande mötesplats!

Ordet karat som renhetsmått härstammar från Tyskland där man värderade guldmynt beroende på hur stor guldhalt som faktiskt fanns i myntet. Den 3:e upplagan av International Sport Conference innehåller mer guld än någonsin och om man skall mäta innehållet så talar vi tveklöst om 24 karat! 

Årets stora dragplåster är ingen mindre än en av svensk idrotts just nu största profiler, Sarah Sjöström. Utan hänsyn till sin unga ålder så har simprofilen tagit hela världen med storm och trots enorma förväntningar i samband med OS i Rio så levererade Sarah på nytt. Utmärkelser som Bragdguldet och Jerringpriset vittnar om en unik talang och förmåga. ISC 17 ger dig ett exklusivt tillfälle att möta Sarah och höra om hennes väg till toppen och hur man befäster positionen som världsledande. 

ISC 17 arrangeras på Baltiska Hallen i Malmö torsdagen den 9 februari. På plats möter du ett stort antal vägvinnande profiler från såväl sportens värld som näringslivet. ISC 17 kommer fortlöpande under de kommande veckorna att presentera alla medverkande. Följ de senaste nyheterna via www.iscmalmo.com och facebook för att hålla dig uppdaterad. Konferensen leds av Teddy Landen i rollen som moderator. Om du söker en mötesplats för nätverkande, inspiration och framgång, då vill du inte missa ISC 17! 

Boka din plats redan i dag!

Joomla templates by a4joomla
DMC Firewall is a Joomla Security extension!